Svømmeklubben VEST Brøndby

Svømmeklubben Vest Brøndby

Svømmeklubben Vest Brøndby holder til både i Vestbadet og i Nørregårdshallen Brøndbyøster. Klublokalet findes på 1. sal i Nørregårdshallen.

Svømmeklubben blev stiftet i marts 1958 og består pt. af ca. 900 medlemmer. Svømmeklubbens bestyrelse består af 7 medlemmer, formand, næstformand, kasserer, sekretær, 3 repræsentanter og 2 suppleanter.

Svømmeklubben er medlem af Dansk Svømmeunion, Dansk Idrætsforbund (DIF) og Dansk Gymnastik og Idrætsforbund (DGI).

Svømmeklubbens trænerstab består af 9 konkurrencetrænere, 14 skoleholdstrænere samt 15 hjælpetrænere.

Svømmeklubben har undervisning for alle: Vandbasis, Begyndere, Let øvede, Øvede, Juniorhold, Ungdomshold, Familie, Motion samt Konkurrence. Konkurrenceafdelingen består af et Elitehold, et Årgangshold, et Talenthold og et Minitalenthold.

For at have en glidende overgang mellem hold i svømmeskolen har klubben indført nogle prøver, der bruges til oprykning på de forskellige hold. Vi kalder prøverne for V-E-S-T prøverne. Alle hold undervises efter "den røde tråd".

Alle svømmeklubbens trænere er veluddannede og ”up-to-date” i deres undervisning. Uddannelsen sker dels på klubbens interne kurser, dels på kurser under Dansk Svømmeunion og DGI. På trænermøder sæsonen igennem holdes alle løbende orienteret om det sidste nye inden for svømning. Alle trænere har selvfølgelig også deltaget og bestået en bassinprøve. Denne prøve fornyes hvert år inden sæsonen starter.

Svømmeklubben Vest Brøndby har Annelise Andersen ansat som administrativ medarbejder. Annelise håndterer kontakten med medlemmerne, vores tilmeldingssystem og andre administrative opgaver i svømmeklubben.