Svømmeklubben VEST Brøndby

Trivselsudvalget

Trivselsudvalg

Lene Lillebro

trivslen@hotmail.dk

 

Udvalgsleder

 

Jane Andersen

trivslen@hotmail.dk

 

Medlem  


 

 

 
Trivselsudvalget er for alle os der alle børn, der svømmer på Vest Brøndbys konkurrencehold. Som forældre til en svømmer der rykker op på konkurrencehold, opdager man en helt ny verden. Udover stævner i andre klubber, hvor man kan hjælpe klubben ved at stille op som officiel (tidtager eller dommer), er der også klubbens egne stævner og øvrige arrangementer. Og hvis man som forældre alligevel er i hallen, er det i virkeligheden rarest at bidrage til at arrangementet bliver en succes.

Hvilke opgaver har vi i Trivselsudvalget?
Alle arrangementer i klubben kræver planlægning og ikke mindst udførelse. Alt dette bliver båret af frivillige kræfter. Trivselsudvalget står ofte for planlægningen og prøver ihærdigt at få andre forældre til at hjælpe med udførelsen. Det er der heldigvis rigtig mange der gerne vil hjælpe med, men vi kan godt bruge mange flere hænder.

Nogle gange står vi for et arrangement, der har til formål at styrke fællesskabet svømmerne imellem. Det kan fx være den traditionelle udflugt til Bon-Bon Land i efterårsferien eller en eftermiddag i bowling-centeret.

Andre gange er det primære formål at tjene penge til klubben. Det kan fx være, når vi holder boden åben i forbindelse med klubmesterskaberne eller et arrangement for skoleholdene.

Hvor meget arbejde kræver det af medlemmerne – og kan DU være med?
Ja – DU kan også være med. Vi deltager hver især med de styrker, og det overskud vi har. Der er ingen, der behøver at sige sit job op for at hellige sig arbejdet i trivselsudvalget. Men jo flere vi er – jo færre og nemmere bliver opgaverne. Derfor er en lille indsats lige så nødvendig og velkommen, som en stor.

Måske har du ikke har lyst til at deltage i planlægningen, men bare gerne vil have en konkret opgave, når vi fx. afholder Brøndby Swim Cup, Brøndby Sommer Cup og andre mindre hjemmebanestævner og aktiviteter.  Så er du naturligvis også velkommen til at kontakte een af os. Det er rart at vide, hvem vi kan ringe til, hvis der skal bages en kage til boden, eller der skal købes øl og vand ind til klubfesten.

Vi glæder os til at få dig med!
Udover at det kræver lidt arbejde at være med, så har vi det faktisk også rigtig hyggeligt når vi mødes. Vi ses :)